Uitspraken van Benny Hinn op audio en video

 

Hoor en zie het Hinn zelf uitspreken

 

Het probleem met de opnamen van Benny Hinn is dat zijn organisatie er actief achter aanzit om alles wat kritisch is over hem van b.v. Youtube te laten halen. Daarom werken veel linken niet. Dat is ook het probleem op deze pagina.

 

Er is een discernment bediening die daarom telkens weer de linken op een Benny Hinn pagina aanpast.

Dit is de link naar deze pagina. De meest van deze linken werken wel.

 

 http://www.christianresearchservice.com/Benny_Hinn_Videos_Page.htm

 

 

 

 

Vervloeken van ieder die hem durft te kritiseren

 

Eerste voorbeeld.

Benny Hinn curses all those who speak against his ministry  (Windows media video- 350k).

U hoort hem het volgende zeggen: “Yes, Lord, I’ll do it. I place a curse on every man and every woman that will stretch his hand against this anointing. I curse that man who dares to speak a word against this ministry” “Ja, Heer, ik zal het doen. Ik plaats een vloek op ieder man en iedere vrouw die hun hand uitstrekken tegen deze zalving. Ik vervloek de man die een woord tegen deze bediening durft te spreken.” Hetzelfde is te horen in audio, klik hier. De geluidskwaliteit van de opname is beter dan bij de video.   (Uitgesproken: Praise the Lord, TBN, June 8, 1998)

Een tweede voorbeeld.

Klik deze link aan http://www.bereanfaith.com/heresy/bennythreat.wav. U hoort Hinn het volgende zeggen: "If you have attacked me, your children will pay for it." “Als je mij hebt aangevallen zullen je kinderen er voor boeten”   

 

 (Uitgesproken: Praise The Lord, TBN, June 8, 1998)

 

Valse profetische uitspraken van Hinn

 

Opnieuw twee voorbeelden.

 

Het eerste voorbeeld is een profetie van Hinn over Fidel Castro. U hoort hem de profetie uitspreken dat Fidel Castro, de Cubaanse leider, in de jaren negentig zou sterven. Nu, in 2006, is Fidel nog steeds in leven.

 

Benny Hinn Predicts that Fidel Castro will die in the 90's

 

Hij zegt het volgende: “The Spirit tells me -- Fidel Castro will die in the 90's. Oooh my! Some will try to kill him and they will not succeed. But there will come a change in his physical health, and he will not stay in power, and Cuba will be visited of God.” “De Geest zegt me – Fidel Castro zal in de jaren negentig sterven. Oooh my! Sommigen zullen proberen hem te doene maar het zal hen niet gelukken. Maar er zal een verandering komen in zijn fysieke gezondheid, en hij zal niet aan de macht blijven, en Cuba zal worden bezocht door God”

 

De opname is gemaakt in het Orlando Christian Center, Dec. 31st, 1989.

Een tweede voorbeeld is zijn valse profetie over een komend oordeel over de homoseksuele gemeenschap van Amerika. Dat had volgens de profetie in het midden van de jaren negentig moeten gebeuren.

The Lord tells Benny that homosexuals in America will be destroyed by fire by 1995. (Real Audio)

U hoort hem het volgende zeggen: “The Lord also tells me to tell you in het mid 90’s, about ’94-’95, no later than that, God will destroy the homosexual community of America. (audience applauds) Maar Hij zal het niet vernietigen – me wat velen gedacht hebben, Hij zal het vernietigen met vuur. En velen zullen zich bekeren en gered worden, en velen zullen opstandig zijn en worden vernietigd.”

 

De opname is gemaakt in het Orlando Christian Center, Dec. 31st, 1989.Valse profetie over de letterlijke verschijning van Jezus
Aankondiging van de letterlijke verschijning van Jezus op het platform. Dat zou gaan gebeuren in een van zijn samenkomsten. De verschijning is niet gekomen.

 

Voorbeeld van zijn bediening

 

Hoor hoe Hinn gromt en grauwt en vuur oproept.

 

“Fire on you choir” http://www.intotruth.org/sounds/firechoir.wav
Hinn zegt "fire on you choir".
Zo bedient hij het vallen in de Geest, de zalving, de annointing.

En een langer gedeelte waar Hinn gromt en ‘vuur’ werpt op verschillenden mensen. http://www.intotruth.org/sounds/firefall.wav

Nog meer audio en video Een kort video fragment van Hinn die de "Geest" uitdeelt
Hinn zwaait en slaat met zijn jasje. De mensen vallen in de "Geest".

MEER INFORMATIE OVER BENNY HINN