AANBEVOLEN SITES MET BIJBELSTUDIES EN PREKENHieronder staan een aantal linken naar sites met bijbelstudies en (audio)preken. Ik kan deze sites van harte aanbevelen. Al betekent dit niet dat ik automatisch achter alles sta wat op deze sites staat. Net zoals u de inhoud van mijn eigen site moet toetsen aan de Bijbel moet u dat ook met de inhoud van deze sites doen.

"en dezen onderscheiden zich gunstig van die te Thessalonica, daar zij het woord met alle bereidwilligheid aannamen en dagelijks de Schriften nagingen of deze dingen zo waren"     (Handelingen 17:11)


 • Bijbelstudiesite Sidney Wilson

  Op deze site staan vele audioboodschappen over de praktijk van het christenleven. Dit is naar mijn inzicht de beste site in zijn soort die ik tot nu toe heb gevonden. Oudere christenen uit de evangelische wereld kennen Sidney Wilson nog wel. Sidney is overleden en bij de Here, maar vele van zijn boodschappen zijn opgenomen. Die zijn recent door enkele van zijn vrienden op het internet gezet. (Een kanttekening. Sidney denkt anders over het tijdstip van de opname. Dit is geen hoofdzaak van het geloof en daarom moeten we elkaar ondanks dit soort verschilen blijven aanvaarden.)


 • Oude Sporen - site voor Bijbelstudie

  Dit is een site met heel veel bijbelstudiemateriaal. Zeer de moeite waard om te bekijken. Het materiaal op deze site komt uit de rijke erfenis van de broeders uit de vergaderingen van gelovigen.


 • Jaap Fijnvandraat

  Veel uitstekend materiaal.


 • Dick Baarsen Homepage

  Een site van het voormalige hoofd kinderprogramma's van de EO. Er staan een aantal bijbelstudies op over de praktijk van het christenleven. Zie bv. de boodschap "Het redement van ons geestelijk kapitaal" over toewijding en de boodschap "Het grote verschil".


 • Bijbel Aktueel

  Zie de linken naar de bijbelstudies en de brochures. En ook deze link naar een van hun andere sites: internetbijbelcursus • Het scofieldbijbel college  AANBEVOLEN ENGELSTALIGE SITES


 • Bijbel leraar Zac Poonen bespreekt de bijbelboeken.
  Inleidingen op de bijbelboeken.